FjernhealingJeg arbejder gerne med dyret hvor dyret bor, hvis jeg "kun" skal heale dyret, men ved kommunikation med dyret, fortrækker jeg at gøre det via fjernhealing. Her får jeg bedrer resultat, da der ikke er forstyrrende energier enten fra ejer eller fra andre dyr. 

Det påvirker dyret meget hvis ejeren er nervøs for det der skal ske, eller for dyrets tilstand hvis det lider af en sygdom eller andet. Derved forstyrres energiflowet.Når man arbejder med  Healing, Clairvoyance og andre spirituelle ting, arbejder man med energier, og kommunikerer på en anden frekvens end vi normalt befinder os på. I dette arbejde er det ligegyldigt om man står lige ved siden af klienten, eller om man arbejder fra et helt andet sted, geografisk. Energien er lige så effektiv på afstand, energien er i universet, jeg er kanal for energien, og kan sende den derhen, hvor der er brug for den.


Fordelen ved en fjernhealing er også, at jeg kan arbejde med dyr som bor meget langt væk,  f.eks klienter i udlandet. Jeg skal blot have et billede af dyret, et portræt med øjenkontakt, samt dyrets fulde navn og adresse.


Jeg stiller så ind på dyret på et aftalt tidspunkt, via det foto jeg har fået, og arbejder så på afstand fuldstændig, som hvis jeg stod ved siden af.

Jeg ringer så efterfølgende og vi taler sammen, om hvad jeg har fået ind af information, og kommer med råd og vejledning.


Jeg bruger også fjernkontakten hvis jeg er ude hos et dyr som måske er nervøst eller stresset, så befinder vi os bare i nærheden af hinanden uden at jeg nødvendigvis behøver røre ved dyret. F.eks. hest, så står den i sin boks og jeg befinder mig på staldgangen.

Mere info. / Tidsbestilling: Ring: 2628 5110                   

Lippen Løwe / Reiki- / spirituel healer, 2950 Vedbæk          


www.Heart-to-Heart.dk / Lippen Løwe © 2013 • Privacy Policy • Terms of Use