Referencer

ReferencerHer er et lille udpluk af tilbagemeldinger på mit arbejde med dyrene. Healing og/eller kommunikation med dyeret.
Hunden Karen blev født uden emalje på tænderne


Karen, vores Jack Russell, har en medfødt tandsygdom (emaljehypoplasi) som er uhelbredelig. Det betyder at hun er født uden emalje på tænderne, og vores dyrelæge vurderede i første omgang at hun nok ikke havde så mange år at leve i, og at 4 gange tandrens om året, ville være nødvendigt.
Siden hen, har Lippen Løwe startet et fjernhealingsforløb på Karen, og det har virkelig hjulpet. Hendes dårlige ånde er forsvundet og vi har siden da, kunne nøjes med én tandrens én gang om året. Det er simpelthen ikke blevet værre siden, tværtimod. Dyrelægen har løbende tilset Karen, og erkender at hendes første udmeldinger, ikke holder stik længere. Vi er meget taknemmelige for Lippens healing, uden dog helt at kunne forstå hvad det egentlig er der sker. Men Karens tandkød er 100% sundt og raskt. Der er dog uundgåelige misfarvninger på tænderne. Der er ingen tvivl om at vi vil fortsætte fjernhealingsforløbet med Lippen Løwe, så længe vi kan se at det hjælper vores lille Karen.


                          Freja og Johan. Gurre Fjernhealing/kommunikation med hund i Norge                                                                   


Min hund Binna har aldri hatt problemer med å være hjemme alene, men dette endret seg en kveld i vinter, pga snø smelting. Det falt mye snø ned fra taket.

Når snøen falt, laget det fryktlig bråk og Binna ble utrolig redd når dette skjedde. Snøen fortsatte og falle gjennom hele natten, så Binna klarte ikke å sove (og ikke jeg heller), men gikk frem og tilbake uten ro hele natten. Når jeg skulle på jobb, gråt hun av reddsel og det var da jeg oppsøkte Lippen for hjelp. Lippen og jeg avtalte at hun på fredagen skulle jobbe med Binna og når jeg kom hjem fra jobb, lå hun rolig og avslappet uten tegn til redsel. Det som forundret meg mest, var at hun til og med kunne være ute på terrassen, selv om det falt snø uten å bemerke seg dette på noen måte.


Jeg kunne ikke være lykkeligere av å se at Binna hadde fått tilbake roen og ikke var redd for hverken mere snøfall eller å være hjemme alene. Jeg kan anbefale Lippen på det varmeste.

 

                                                                                           Mvh. Marianne KronkvistHund, livsfarlig for gårdens staldkatte.                                                                                 

Schäfer/rottweiler Mix, Jackie,3 år                                                                                                                                             


Kære Lippen..


Som aftalt sender jeg lige en status på hvordan det er gået med Jackie.

Det går rigtig rigtig godt :)

Det er som om vi forstår hinanden meget bedre nu.

Det fantastisk at opleve at det var det der skulle til.

Et par dage efter du havde talt med hende, tænkte jeg at nu ville jeg gøre et træningsforsøg.

Med lommen fuld af de lækreste godbidder (kold oksesteg i terninger  :) ), tog jeg hende med ud på gårdspladsen  uden snor, hver gang hun kiggede på kattene formanede jeg hende om at hun skulle lade kattene være i fred.

Når hun kiggede på mig i stedet og fulgte mig, fik hun klik og MASSER af ros og godbidder. Det har vi gjort et par dage nu. Hun har sågar været med ovre, når vi skulle fodre staldkattene, Hvor hun bare har siddet og kigget på dem. På et tidspunkt er der så 1 kat som sætter i løb, hun løber efter, og jeg brøler alt hvad jeg kan til hende og hun stopper prompte, vender om og kommer tilbage til mig. Jeg roser hende rigtig, rigtig meget for at komme tilbage.

Bagefter kigger jeg på hende og siger så: Kan du huske hvad Lippen sagde til dig om kattene?

Og at jeg bliver såret når hun ikke lystrer mig, hun kigger ned og ser flov ud (det er så sødt...) jeg siger til hende at hun jo skal huske på, at vi skal snakke med dig igen ... det virker som om hun forstår det.

Der er slet ingen tvivl om at det du har gjort har hjulpet. Jeg kan mærke at hun virkelig kæmper for at lade kattene være i fred, og at instinktet altid vil være i kroppen på hende.

Det er nærmest som om hun dirrer lidt :) Her tænker jeg at mere healing vil gavne hende fremover.  Hun var i øvrigt helt fantastisk afslappet resten af den dag hun blev healet.  :)

Min mand (som jo var meget skeptisk) måtte jo heldigvis erkende at der faktisk ER mere mellem himmel og jord, som man siger. Han synes det er fantastisk at man kan fjernheale og han er imponeret over den forandring som der er sket med hende. For mig er det jo helt naturligt, ville bare ønske jeg havde kendt til dig meget før, det kunne have sparet os for mange problemer.  :) og hvor at jeg har handlet i afmagt.


- endnu en gang tusind, tusind tak for hjælpen.

Vi snakkes/høres ved


Kærlig hilsen fra Heidi og Jackie


Allergi                                                                                                                                         

Gitte M. Nielsen og HUND Lego


Jeg har en lille pomeranian som hedder Lego, han har tabt meget pels.

Det startede først på bagbenene og derefter på kroppen, pelsen der var tilbage blev mat og den filtrede meget.

Lego gemte sig hele tiden og det gjorde selvfølgelig ondt.

Jeg har været til dyrlæge mange gange og fået taget test af alt, men intet resultat.

Så kontaktede jeg Lippen og det var i december 2011. Hun gik ind i en kommunikation med ham, samt en efterfølgende healing og kom frem til at Lego ikke kan tåle crom (indhold i foder og/eller fra seletøj) og heller ikke mejeriprodukter, det har så vist sig at værre rigtigt, nu har han fået alt sin pels tilbage. Han har fået ny sele i stof og nyt foder, det er bare fantastisk, tusinde tak for hjælpen Lippen.       

   

  Kærlig hilsen Gitte M. Nielsen og LegoAllergi                                                                                                                                               Loui

Bente Nørkjær Knap og HUND Loui


Vores dejlige Loui har lidt af allergi i fire år, og så mødte vi Lippen og Loui fik nye kostplaner, healing og sikke en glad hund vi nu har, efter kun tre behandlinger.... fantastisk
Urin de forkerte steder             

Fra Susanne og KAT Mons


Jeg har gennem alle årene haft problemer med min kastrerede abyssinier, Mons, der ofte tissede de forkerte steder. Det kunne være et arbejdsværelse, der var rodet eller en kælder, hvor han gerne ville give det "en velkendt lugt". Det har været rigtig træls, og jeg har måtte lukke dørene til de rum, der var I “farezonen”. Men nu har jeg fået lavet, et galleri i kælderen, hvor der helst ikke skal lugte af kattetis.

Jeg kontaktede Lippen, fortalte om problemet og sendte et billede af min kat.

Efterfølgende fortalte Lippen, bl.a. at jeg skulle sørge for, at der var en kattebakke i kælderen, udover den jeg har på mit badeværelse, da Mons havde ytret at han ikke kunne nå ud i tide når han var i kælderen. Jeg satte så hurtigt en kattebakke ned i kælderen - og selv om de måske ikke altid bruger den og hellere vil ud og afmærke I haven, så er problemerne med kattetis i kælderen og arbejdsværelset forsvundet.


Så 1.000 tak for hjælpen:-)


Og angst for bilkørsel                                                                                                                  Mons


Derudover har Mons været hunderæd, når han kørte med I bilen. Mine katte har hver deres transportkasse, fordi Mons tumler rundt, og miauer hele tiden. Efter ca.10 -15. minutter blev han så nervøs, at han både tissede og tømte tarmene – det skete hver gang, så jeg var altid bevæbnet med plasticposer og køkkenrulle og har mange gange matte holde I nødsporet på motorvejen, for at tømme Mons’ transportkasse,  gen var Lippen inde over problemet ….

Og siden da, mange ganges kørsel, har Mons kun miauet I bilen – så TAK Lippen.
Frustreret kat efter omplacering

Rosalone og KAT Nemo

 

Det har været super dejligt at du har kunnet guide mig i forhold til Nemos omstilling, til at bo hos mig. Jeg har gjort de ting for ham som du anbefalede og sjovt nok så er han blevet SÅ glad for sit klatre træ efter jeg flyttede det hen foran vinduet. En gang flyttede jeg det væk fra vinduet, og 1. gang han hoppede op på det, gloede han helt åndssvagt på mig som om han tænkte "hvad har du gang i ???" så træet er, tilbage igen. :0)).

Det har været en lettelse at få forståelse for hvorfor han har været så frustreret, og så har vi prøvet at handle i forhold til det, og føler også det har hjulpet. Han er faldet til og vi har vænnet os til hinanden.

Tusind tak for dine råd og vejledning - det har været guld værd!!


Kærlig hilsen Rosalone og NemseBortløben kat

Rigmor og KAT Peanuts


Min kat Peanuts havde været væk i 4 uger, løbet ud ved en fejltagelse, vi boede på det tidspunkt i lejlighed på 3. sal, derfor var han en inde-kat. Han havnede i Københavns trafik, sen eftermiddag, og jeg har siden spekuleret meget, været nervøs, for hvad der var sket i de uger han var væk.

Jeg kontaktede Lippen og hun kom ud hvor vi bor nu, stillede ind på min kat og fik en hel del informationer om hvad der var hændt.

Hun så billygter i mørket, regn og myldretid. Hun mærkede forvirring og frygt, og så ham løbe afsted langs husmure. Hun så ham komme ind i noget park område, beskrev hvordan det så ud (det var her jeg senere fandt ham). Hun så også han gik væk fra park og over mod noget lav bebyggelse, gemte sig ved en kælder skakt, og blev her kontaktet af en ældre dame, som tog ham med ind i sin lejlighed, og gav ham mad og drikke.

Denne dame havde set et af mine opslag i en Netto, her var foto af Peanuts og hun ringede til mig. Jeg tog afsted for at hente ham, men inden jeg ankom smuttede han ud af en åben dør.

Lippen så ham igen løbe over i parken og det var i den park jeg fandt ham, ved at gå og kalde hans navn. Beskrivelsen af parken og husene var meget præcis.

Jeg var rigtig lettet over at få vished over hvad der var hændt, at han ikke havde lidt overlast.

Bortset fra at han nu er meget bange for biler, er han helt sig selv igen.Angst for naboens kat

Rigmor og KAT Tillie


Min kat Tillie, lille hunkat 2 år.

Vi havde problemer med naboens store hankat, (som gik ud og ind ad vores katte-lem) den jagtede Tillie for at lege, men hun var bange for den. Derfor løb hun hjemmefra flere dage ad gangen. Jeg ville gerne vide hvor hun var når hun var væk. Jeg havde hørt at Lippen kunne stille ind på dyr via et foto, og tog kontakt til hende.

Hun stillede ind på katten og kunne se, at hun hold til i et gammelt hønsehus hvor hun gemte sig for at få ro.

Lippen forklarede Tillie at nabo-katten bare ville lege og ikke gøre hende ondt, og at hun skulle komme hjem og ligge på en plads oppe på en pude på et bord, hvor hun kunne ligge i fred for den store kat. Ret kort efter kom hun hjem, hoppede op på den foreslåede plads som er blevet hendes foretrukne hvilested, og hun er nu meget mere hjemme end før.


Tusind tak for hjælpen med begge mine katte Lippen!

Hilsen RigmorMollys historie.

Hund og ejer, kender ikke hinandens ønsker..

      og: Intolerance overfor ingredienser i foder.

                                                                       

Jeg er mangeårig opdrætter af  ”fårehunde”.  Det var for mig en noget spøjs oplevelse pludselig at stå med en ung tæve af mit eget opdræt, hvor tingene mellem hende og  jeg bare ikke spillede.

Jeg syntes ellers jeg havde prøvet min andel  af hunde med forskellige personligheder gennem årene, både meget stærke, dominante og med stærkt forsvar, samt hunde i den mere midt imellem og blide ende - samt hunde i den bløde ende som var meget signalfølsomme og behøvede en helt anden type opdragelse.

Molly er en fantastisk ung tæve. Absolut med IQ i den meget høje ende, masser af energi og absolut intakte instinkter, parret med en stor selvtillid og selvstændighed. Ikke noget der umiddelbart ville give problemer, når man er erfaren indenfor racen.

Men, som lille Molly voksede fra hvalp til unghund, blev det pludselig bare til frustration, irritation, skælden ud osv. mellem hende og  jeg.  Jeg kunne slet ikke genkende mønstret fra andre hunde af samme race. Hun virkede hård og meget selvstændig, samtidig med at hun også virkede meget følsom. Så, fra min side føltes det som at vi battlede og satte hårdt mod hårdt, samtidig med at vi begge var kede af tingenes tilstand.


Der måtte andre tiltag til, før ting skred for langt for os. Jeg tog så kontakt med Lippen i håbet om, at hun kunne være mediet mellem Molly og jeg. Håbede at hun kunne formidle mine frustrationer, tanker og følelser til Molly – og jeg ville SÅ gerne få en fornemmelse for hvordan Molly gik og havde det, hvad hun tænkte og ønskede.

Det har virket over al forventning!


Molly var prompte opmærksom på Lippen i en grad, selv hard core tvivlere ville have svært ved at tilsidesætte. Lippen skrev og skrev, hvad hun fik af indtryk fra Molly, som jeg efterfølgende kunne bruge til at justere hvordan jeg gik til hende på. Og Molly – må jeg konstatere efterfølgende – har i den grad lyttet til hvad Lippen videreformidlede fra mig omkring ønskede forandringer.


Den første nat efter første session, lå Molly og jeg bogstaveligt talt ”i ske” hele natten. Det havde hun aldrig rigtigt ønsket før – det var mere de andre hunde, som gad den slags. Men, den nat var det bare Molly og jeg. Der skulle krammes, ligges tæt og ”småkysses” hele natten. Meget mærkeligt OG rart. :-)

Molly er stadig Molly og jeg er stadig mig. Men, der er ingen tvivl om, at Molly har hørt efter og tilpasset sig – og ligeså har jeg! Og alt spiller så meget bedre, SÅ meget bedre.


Der er slet ikke al den frustration, irritation, sætten hårdt-mod-hårdt, og med hende og jeg lige frustrerede og kede på begge sider som før! Jeg fornemmer snarere et meget stærkt ønske fra Molly om  at, forstå hvad det er, der skal til for at alting spiller bedre mellem hende og jeg – samt selvfølgelig resten af hundeflokken.


’’’’’’’’’’’

I en anden sammenhæng har jeg også haft anvendt Lippen til at teste for evt. foder intolerance. Igen var det Molly, som var fokus for opmærksomheden.

Jeg var klar over, at noget omkring foder ikke var optimalt, og havde gennem længere tid prøvet mange forskellige typer foder. Stadig lidt det samme: hendes pels lugtede, virkede lidt fedtet, og hun pruttede så alle i bare nogenlunde nærhed var obs på det...... Afføringen var næsten altid blød, mystisk lys i farven og der var masser af den. Det gik lidt op og ned afhængig af hvad jeg prøvede: korn, kornfrit, forskellige typer proteinkilde, forskellige mærker, osv. Osv. osv. Det spillede bare ikke.

Well, Lippens tilbagemelding var: decideret allergisk overfor korn, og udviser en intolerance overfor kyllingekød og chrom. Det mix har jeg så justeret ind efter. Resultat: Zoeys pels er fin, lugtfri og lugten herhjemme er igen fin. Og hendes afføring er fin og fast.


Jeg kan varmt anbefale Lippen!


                                                    Hilsner fra Caroline

Hest smed alle ryttere af, sidste mulighed!                                                                           

Islandsk hest, Mélnir 


Jeg fik min islandske vallak Mélnir sidste efterår, efter han var blevet opgivet af 3 professionelle islænder trænere.

Jeg skulle se om han kunne tilrides.

Den dag han ankom, var han total vildhest. Stod løs i traileren og vi måtte drive ham fra traileren og ind i boksen, da ingen kunne trække ham.

De første mange dage stod han bare i hjørnet af boksen med røven mod os.

Lidt efter lidt med træning med horsemanship, lange trækture, og masser af tålmodighed kom jeg til at ride ham. Kunne dog mærke på ham at han havde været ude for nogle "traumer" de steder han havde været før han kom til mig.

Tidligere ejer kunne så fortælle mig at han havde været tæsket, og i det hele taget haft mange trælse uvaner fra første sted han havde været i tilridning.


Jeg fandt så ud af via en Reiki healer, at hans største problem var ondt i ryggen.

Og med hjælp af fysioterapi, kiropraktor, massage og en ny sadel var han i topform og jeg kunne ride ham uden problemer, men i mellemtiden var jeg blevet smidt af så mange gange at jeg havde mistet troen på at det kunne fungere med ham. Jeg var kort sagt blevet bange for at ride ham.


Jeg læste så en artikel i Familie Journalen om Lippen, og kontaktede hende for om hun kunne finde ud af hvad der var galt, så vi kunne få succes med vores ridning.


Jeg kunne ikke ha ønsket mig bedre resultat!!

Lippen fik fortalt Mélnir at jeg kun vil ham det bedste og han skal blive hos mig.

Han viste hende en del billeder af hans tidligere liv, og Lippen forsikrede ham om, at det skulle han aldrig opleve mere, og siden den dag har jeg haft en fantastisk positiv hest som er glad og fræk som en slagterhund.

Det har virkelig forandret det for os.


Lippen er super fantastisk og jeg har fået sms fra hende hvor hun spørger om vi har det godt og at hun gerne vil hjælpe igen hvis behovet er der.


Jeg vil til hver en tid anbefale Lippen til alle der har problemer med deres dyr.

Det er en så fantastisk, kærlig, professionel service man får. Og  man er ikke et øjeblik i tvivl om, at hun bare vil hjælpe dig og dit dyr!


                                                                                           Tusind tak for hjælpen!

                                                                                           Kærlig hilsen Maria & Mélnir

Mere info. / Tidsbestilling: Ring: 2628 5110     

Lippen Løwe / Reiki- / spirituel healer, 2950 Vedbækwww.Heart-to-Heart.dk / Lippen Løwe © 2013 • Privacy Policy • Terms of UseKaren

Binna

Jackie

Lego

Loui og Lippen

Lippen og Mons