Kommunikation / Telepati
Jeg har siden 2005 arbejdet med forskellige indgangsvinkler til den spirituelle verden, gennem at træne, samt arbejde med Clairvoyance, Medieskab og forskellige Healings former, det er bl.a. det der gør, at jeg nu kan kommunikere med dyrene.Kontakten til dyret foregår på en anden frekvens end vi mennesker normalt bruger, en frekvens hvor dyret og jeg kan sende og modtage billeder, ord og følelser til hinanden. Herved kan jeg være med til at afdække eventuelle problemer hos dyret, og via kommunikation og/eller healing hjælpe dyret til at få det bedre. Jeg er mellemled i samtalen, (medie) kan give beskeder fra dyr til menneske og fra menneske til dyr. På den måde kan jeg skabe balance i dyrets liv. 

 

Jeg kan også gå ind og forklare/klargøre et dyr til, hvis det skal sættes sammen med et nyt dyr som kommer til familien. Evt. kat som skal sættes sammen med ny kat eller hund til hund, eller hund til kat og omvendt.

Kan også forberede heste og andre dyr på en flytning til nye omgivelser/nye venner. 


Hvis et dyr har mistet F.eks. et andet dyr i husstanden, kan jeg gå ind og forklare dyret hvad der er sket, så det forstår hvad der er hændt det andet dyr. Dette på en beroligende måde, som kan hjælpe dyret til et bedre humør, og lyst til at fortsætte sit eget liv.


Jeg kombinerer altid kommunikationen med en healing, da dette vil have en beroligende og afspændende effekt.


Mere info. / Tidsbestilling: Ring: 2628 5110                   

Lippen Løwe / Healer og Clairvoyant Medie, 2950 Vedbæk          


www.Heart-to-Heart.dk / Lippen Løwe © 2013 • Privacy Policy • Terms of Use